مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مبلمان خریداری شده

باسلام بنده حدود پنج ماه پیش یکدست مبل به قیمت24میلیون خریداری و فاکتور کردم و مبلغ15میلیون بیعانه دادم ولی هنوز تحویل من ندادن و امروز فردا میکنن. با اتحادیه تماس گرفتم میگن دیرکرد تحویل بما ارتباط نداره میخوام بدونم به کجا باید شکایت کنم و دیرکرد در تحویل میتونم خسارت بگیرم و بخاطر روزهایی که از کارم میزنم و هزینه های شکایت میشه ازشون گرفت؟؟

پاسخ ها :

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

دادخواست الزام به تحویل مبیع ارائه دهید و فاکتورها واستشهادیه و کلیه مدارک را ضمبمه نمایید.