مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت زوج در طلاق

با سلام و خسته نباشید.
مدتی است زندگی ام دچار مشکل شده و بیشتر این باعث مشکلات، خانواده خانومم هستند. با دخالت های بیجا و الان نزدیک دو ماه است که به خونه پدرش رفته است. با واسطه و میانجیگری با زور و راضی بالاخره برگشت ولی بعد از چند روز دوباره رفت خونه پدرش. ( البته ناگفته نماندحدود شش ماه پیش همین مشکل را داشتم که به شرط دادن تعهد محضری از بنده که دیگر زندگی بدون دردسری را فراهم کنم برگشت.) حالا هم رفته مهریه را اجرا گذاشته. و مطمئنا بعد هم درخواست طلاق میدهد. چون میخواهند از طریق مهریه فشار بیارند که من قبول کنم و به طور توافقی طلاق بدهم. به نظر شما چطوری میتونم از طلاق گرفتن جلوگیری کنم؟ با وجود داشتن یک دختر سه ساله نمیخواهم زندگی ام رو از دست بدهم. واقعا زندگی، زن و بچه ام را دوست دارم و حاضر هستم بمیرم ولی از دست ندهم.

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

شما میتوانید دادخواست اعسار بدهید و مهریه را قسطی کنید. در خصوص طلاق هم اگر شما مشکل خاصی که در عقدنامه آمده را نداشته باشید همسرتان نمی تواند طلاق بگیرد