مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان بدون مدیر

با سلام خدمت شما. بنده به تازگی ساکن اپارتمان 6 واحدی شدم که بدلیل اختلافاتی که دارند با استعفای مدیر قبلی کسی حاضر به پذیرش این مسئولیت نشد تا اینکه بعد از مدتی جلسه ای رو تشکیل دادیم و مسئولیت های ساختمان را بین خودمان تقسیم کردیم و ان را صورتجلسه کردیم و قید شده که یک شخص مدیر نیست. اما اهالی حاضر به امضا نشدند و میخواهند همون قرار شفاهی باقی بمونه. سوالی که دارم چون بنده مسئولیت صندوق و دریافت شارژ و پرداخت قبوض و پرداخت بقیه مخارج به اهالی از محل شارژ رو به عهده دارم یک نفر به من گفت که چون شماره حساب دادم و پول به حسابم میره و مسائل پرداختی مالی به عهده من هست بعدا اگر حادثه ای در اپارتمان پیش بیاد بقیه میتونن ادعا کنن که من مدیر بودم و تقصیر به گردن بنده بیافته. ایا چنین چیزی صحت داره؟سوال دیگه اینکه در ساختمانی که بیمه نیست مسئولیت حوادث به عهده چه کسی هست؟ ایا راهی هست که بیمه گروهی برای تمام اهالی صورت بگیره به جای مدیر؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

هانیه رمضانی

سرکار خانم هانیه رمضانی :

سلام مسئولیتی برای شما به وجود نمیاد اما اسانسور باید بیمه بشه از طرف مدیر و مبلغش را باید ساکنین پرداخت کنن و باید در حد عرف به ساختمان رسیدگی بشه وگرنه مسئولیتی بر عهده شما نیست
رمضانی هستم در صورت مشاوره بیشتر با این شماره تماس بگیرید