مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آپارتمان

باسلام من در شهرستان زندگی میکنم و در یک مجتمع اپارتمانی 26واحده مالک هستم به علت سختی هایی که وجود دارد کسی حاضر نیست مدیر این ساختمان بشود پولی هم تعیین نمیکنند تا افرادی رغبت کنند مدیر شوند لذا جمعی از مالکین به پیشنهاد یک نفر این قانون را گذارده اند که هر 6ماه یکی مدیر شود والا باید 500هزار جریمه دهد بنده قبول نکرده ام این قانون را گفتم 500هزار از همه واحد ها در هر جمع کنیم بدهیم یک نفر تا مدیر شود اما میگویند مالکین به زور شارژ ساختمان را میدهد چه رسد پول برای مدیر اما من قانون آنها را قبول نکردم منتها از جایی که آدم مذهبی هستم بعداً از دفتر مرجع تقلیدم پرسیدم که اگر مالک نشوم یا جریمه را ندهم آیا این حق الناس است؟ گفتند اگر قانون آپارتمان نشینی گفته باید این کار را بکنید بله حالا خواستم بدانم این قانونی است چون اگر وجهه قانونی داشته باشد از نظر شرعی هم واجب میشود
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق قانون انتخاب مدیر ، بدون موافقت خود مدیر امکان ندارد . و تعیین جریمه هم خلاف قانون است