مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان

سلام و عرض ادب و احترام.
در مجمع عمومی ساختمان که با حضور مالکین یا نمایندگان مالکین 7 واحد از 10 واحد یک ساختمان مسکونی برگزار گردید، مقرر گردید طبق روال سابق ساختمان که در سال‌های قبل مصوب شده بود مدیریت از واحد 6 به واحد 7 منتقل گردد. اما از آن جا که احتمال می‌دادیم واحد 7 که مستأجر در آن ساکن هست از قبول مدیریت سر باز بزنند، این بود که همچنین مصوب شد که موضوع اصلاح روال تعیین مدیریت در گروه واتساپی پیگیری شود و هر چه آن جا با حضور مالکان مصوب گردید برای همین دوره هم قابل اعمال باشد. با این حال بعد از بیش از یک هفته در گروه واتساپی هم به نظر واحد نرسیدیم و همگرایی در آراء شکل نگرفت. در این مدت آیا واحد 7 مسئول ساختمان هستند یا ساختمان مدیر ندارد؟ در این مدت از نظر قانونی اگر مشکلی پیش بیاید مسئول کدام واحد یا واحدها هستند؟ اگر واحد 7 مدیر هستند، آیا مالک ایشان که خانم مسنّی هستند مسئول هستند و یا مستأجر ایشان؟
با تشکر و احترام.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
باید مدیر انتخاب شود، نمی شود مدیر بدون صورتجلسه به واحد 7 منتقل بشود. الان کلیه مالکین مسئول قلمداد شده و ساختمان مدیر ندارد.
البته اگر مدیر قبلی استعفا داده باشد یا مدت مدیریتش منقضی شده باشد.