مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح بعد از چند سال امکان پذیر است

باسلام خدمت شما اگه شخصی از بین رفتن پرده بکارتش رو گردن خواستگارش بندازه درصورتی که چند سال قبل‌تر توسط شخصی دیگر مورد تجاوز قرار گرفته و بعدشم چندین‌بار با چندین نفر رابطه داشته ولی پنهان کرده باشه و خواستگارش هم بدون اطلاع از امکان اثبات موضوع به ناچار تن به ازدواج بده سوال اینجاست که اکنون تقریبا بعد از ده سال زندگی مشترک و دوتا بچه ازش همه جریانو شوهرش بفهمه و اثباتش هم بکنه
قابل ذکر است که مادر زوجه هم از وضعیت جسمی و روحی دخترش مطلع بوده بدلیل اطلاع خود عروس نکته بعدی‌ هم زوج تا الان و امروز چیزی در رابطه با حق فسخ نمی‌دانسته و اطلاعی هم نداشته 1_ آیا الان هم بعد از 10سال حق فسخ نکاح براشون ایجاد میشه؟
2_این وسط تکلیف مهریه چی میشه و آیا باتوجه به اینکه زوجه موجب آسیب روحی و روانی و حیثیتی به زوج گردیده باز هم می‌تواند مهریه اش رااز زوج طلب کند؟ یا خیر؟

پاسخ ها :

فسخ نکاح بعد از گذشت چند سال فسخ نکاح به دلیل باکره نبودن فسخ نکاح