مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازپرداخت وام مسکن

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده در جریان زلزله سال 96 کرمانشاه دچار خسارت شده و بانک مسکن به بنده مبلغ ده میلیون تومان وام داد
و اولین سر رسید ان ابان 97 بود
که به دلیل عدم شرایط اقتصادی توانایی بازپرداخت وجود نداشت، که البته در این مدت بانک اخطار های میداد علی رغم اینکه دولت مصوب کرده بود که فرصت امهال به زلزله زده های کرمانشاه بدهد، در هرصورت مدتی پیش تقریبا اواسط بهمن برای من اخطار اومد و بنده مبلغ دو میلیون تومن از کل اقساط عقب مانده ،(که حدود شش میلیون بود ) رو پرداخت کردم!
چند روز پیش اس ام اس اخطار اومد که هرچه سریع تر و جلوگیری از هزینه اضافه باید بدهی رو پرداخت کنید و گرنه ضامنین رو در دستور کار قرار میدن
سوال من الان اینجاس ، (لازم به ذکره ضامنین هم زنجیره ای بوده و ایشان هم ماننده من زلزله زده بود و مبلغی بازپرداخت نکرده اند) سوال اینجاست ، برای این مبلغ که در حد چهار میلیون و سیصد هزار تومن میباشد، واکنش بانک در چه سطح و حدی میتواند باشد؟!
ممنون میشوم راهنمایی کنید
و اینکه اگر تا اواخر تابستان، میتواند به ما فرصت بدهند یا خیر؟ که کار به بقیه مراحل قانونی نکشد

ممنونم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

برگشت چک و سپس دادخواست مطالبه وجه علیه همه اشخاص وام گیرنده و ضامنین صورت میگیرد