مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند موتور سیکلت توسط فروشنده

باسلام و وقت بخیر. بنده در خرداد ماه موتور سیکلت به ارزش 30 میلیون تومان از شخصی که سند و کارت به نام او نبود خریدم و قولنامه ای نوشتیم و مبلغ کامل پرداخت کردم. کارت و بیمه و کارت سوخت تحویل من دادند و ایشان تلفنی بنده را با صاحب سند آشنا کرد و قرار شد یک ماه بعد سند بزند و الان هم با پیگیری های تلفنی و سر کار گذاشتن بنده از سند زدن سرباز میزند و بنده صدای هر دو طرف را ضبط کرده ام. الان اگر قانونی بخواهم اقدام کنم چیکار باید انجام دهم؟
پیشاپیش تشکر میکنم

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر کسی که سند به نامش هست به دست یا دستهای قبل از شما فروخته و مبایعه نامه عادی همه دستها را دارید، میتونید الزام به تعویض پلاک و سند انتظامی در یکی از مراکز تعویض پلاک را از دادگاه بخواهید.
خوانده را باید هم کسی که سندبه نامش هست، هم همه دستهای قبل خودتون بدون قطعی بنویسید.