مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل رابطه نامشروع همسر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. همسر من روابط نامشروع قبل از ازدواج داشتند و در سفرهای خارجی که رفتن با خانوم های تایلندی در وضع لباس زیر و در حال بغل و بوسیدن از خودشون عکس انداختند. من این عکس رو پیدا کردم و دارم. جز این بعد از ازدواجمون هم یک تماس ضبط شده از ایشون پیدا کردم که با یک خانومی قرار منزل میگذارند و حرف های بسیار رکیک جنسی به ایشون میزنند. من خیلی در این زندگی اذیت شدم و الان یک ماه هست ایشون رو ترک کردم چون در اون خونه امنیت جنسی و روانی ندارم. میخواستم بدونم با این مدارک گفته شده آیا میتونم دادخواست طلاق بدم یا حتما با بذل مهریه این امر ممکن میشود؟ چون واقعا تنفر و کراهت زیادی نسبت به ایشون دارم و نمیخوام از مهریه هم بگذرم تا ایشون تقاص هفت سال دروغگویی و بدبخت کردن من و دختر دو ساله ام رو پس بدهند.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. مهریه ارتباطی به طلاق ندارد و اگر بتوانید عسر و حرج خود را ثابت کنید می توانید بدون بذل مهریه طلاق بگیرید. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir