مشاوره حقوقی رایگان - گذشته قبل از ازدواج به همسر من ربط داره یا خیر

سلام من 7 ماهه عقد کردم و همسرم بعد ازدواج گذشته منو شخم زد و همه ی گذشته و روابطم در گذشته رو فهمید و متوجه گذشته و روبط جنسی در گذشته شده و چت و عکس من از گذشته را پیدا کرده و اینم بگم که من هنوز باکره هستم...حالا میخاد منو طلاق بده و میگه به جرم رابطه نامشروع ازت شکایت میکنم ..ا یا میتونه به جرم رابطه نامشروع در گذشته از من شکایت کنه؟؟؟ اگه اره جرمش واسه من چیه؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر مربوط به گذشته باشد، موضوع چندان نگران کننده نمی باشد
وانگهی در جرایم منافی عفت، اصل بر تستر است