مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام و خسته نباشید همسر بنده مهریه خود را از طریق اداره ثبت اجرا گذاشته، چون شاغل هستم کلیه کارتهای بانکی و خودروی پژو پارس بنده مسدود و توقیف شده، چون دو فرزند پسر دارم و نزد خودم هستند طبق قانون در ماه اول یک چهارم پایه حقوق و در ماه دوم یک چهارم از کل دریافتی طبق اعتراض خانمم کسر شده، از شما عزیزان سوالم اینه که یک چهارم حقوق از پایه کم میشه یا از خالص دریافتی و ایا امکان ازاد شدن خودرو با توجه به دو فرزندی که پیش خودم هستن، هست یا خیر خالص دریافتی 8م و سکه 714 عدده ،، ممنون از شما گرامیان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از خالص دریافتی ، در صورتی که خودرو وسیله کسب درامد باشد جز مستثنیات دین به حساب می اید