مشاوره حقوقی رایگان - اوراق کردن خودرو توسط خریدار

سلام. بنده در حدود 7 سال پیش خودرویی مدل پایین 1365 را قولنامه ای از شخصی خریدم که او هم صاحب پلاک نبود و من هم چون دسترسی به صاحب پلاک نداشتم تعویض پلاک نکردم. بعد از چند ماه ماشین بلا استفاده شد و آن را به ضایعاتی فروختم اما در آن چند ماه که ماشین پیش من بود ماشین را بیمه کردم. حال با توجه به این که قولنامه خرید و فروش ماشین را گم کرده ام، صاحب پلاک اگر پیگیر شود میتواند شاکی من بشود و پلاک‌ های ماشین را از من بخواهد؟ اگر میتواند بنده چی کار باید بکنم؟ هم برای خرید و هم برای فروش ماشین مذکور برادرم شاهد معامله بوده است.
با تشکر.

پاسخ ها :

اوراق کردن خودرو توسط خریدار فروش خودرو بدون تعویض پلاک خودرو