مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سند

با سلام و عرض ادب،
خدمت شما عرض شود که:
پدر من به علت کهولت سن مدت 5 سال پیش خانه خود را با سند رسمی در تهران به نام فرزندان خودش کرد.
در سند طبق توافق جمع ذکر شد این منزل تا زمان حیاط پدرم بفروش نرسد.
حال پدرم خواهان برداشتن این قید میباشد.
یعنی میخواهد به محضر بیاید و اجازه فروش را به فرزندان خودش بدهد. اما به هیچ وجه قادر به حرکت نیست .
آیا امکانی وجود دارد کسی از دفتر خانه به منزل پدرم رفته و این درخواست را اجرایی کند.
و یا راه دیگری وجود دارد؟
لطفا راهنمایی نمایید.
در ضمن پدرم در رشت میباشد و به هیچ وجه قادر به حرکت نیست.
با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در این حالت ها طبق قانون نیاز به اخذ مجوز از دادستانی می باشد لذا ابتدا به کانون سردفتران رسمی استان مراجعه واز انها راهنمائی لازم را دریافت نمائید موفق باشید.