مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه

سلام. سن بنده زیر هجده سال است و بدون گواهینامه هستم و درون شهر تصادف کردم. اینگونه بود که:
در حال حرکت از لاین راست در پیچ میدون بودم که یک ماشین وسط خیابان پارک کرده را ندیدم. برای در اومدن مجبور شدم که دنده عقب بگیرم که با یک نیسان برخورد کردم. باید بگویم که نیسان با من 20 سانت هم فاصله نداشت و چسبانده بود و این که پشت او هم ماشین نبود و این که هیچ خسارت و حتی اصلا لکی هم روی ماشینش نیفتاده بود. اما راننده پیاده شد و با وی درگیر شد. البته من از ترس پلیس هیچ عکس و العملی انجام ندادم و فقط کتک خوردم. میخواستم بدونم آیا میشود شکایت کرد و اگر اون فرد مجازات بشود بنده هم به علت نداشتن گواهینامه مجازات میشوم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جریمه عدم داشتن گواهینامه اگر کمتر از دیه تان باشد شکایت کنید