مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظرخواهی

باسلام پرونده ی داشتم که قرار واسم صادر شد و اعتراض زدم حالا خواستم بدونم کلا روند پرونده به چه شکل هست.

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1399/09/25 ساعت 13:17 می باشد
رمز وارد شده مربوط به ...... می باشد
1-پرونده کلاسه ......ردیف فرعی 5 با علت طرح رسيدگي به تجديدنظر خواهي نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير در ساختمان دادگستري كل استان .... ( شعب دادگاههاي تجديدنظر) به تاریخ 1399/09/20 ثبت گردید و با شماره بایگانی 9901076 به شعبه 27 دادگاه تجديدنظر استان اصفهان ارجاع شد
2-دستور قضایی مبنی بر دفتر پرونده ثبت جهت ملاحظه به نظر برسد در تاریخ 1399/09/22 صادر گردید
3-در تاریخ 1399/09/22 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 1399/11/29 تعیین گردید
4-نامه وارده از طرف «شعبه 101 كيفري ......» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ 1399/09/25 واصل و به شماره ..........ثبت گردید
5-دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده در تاریخ 1399/09/25 صادر گردید
6-نسبت به شکایت ....... علیه ..... مبنی بر سرقت مستوجب تعزير طی شماره ........... مورخ 1399/09/25 قرار شعبه بدوي نقض شد و پرونده براي رسيدگي ماهوي به شعبه صادركننده راي اعاده شد. اما هنوز بعد از 4ماه هیچ خبری نشده و تو تمومه فرعی ها زده پرونده فاقد موضوع فعال هست

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پرونده مجدد جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال شده. لذا حضوری به شعبه صادرکننده رای مراجعه کنید