مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه ملکی

سال 94یک ملک را بصورت شرایطی فروختم قرار شد ظرف مدت 6ماه تسویه کنند. ولی متاسفانه نتوانستند کل مبلغ را تسویه کنند و چکشون رو برگشت زدم. بعد از آن هرچه تماس میگرفتم پاسخگو نبودند. اصل سند دست خریدار هست ولی وکالتی ندادم بابت نقل و انتقال توی قولنامه هم ذکر شد ظرف 6ماه تسویه کنند. حق رهن و اجاره بهشون دادم. الان هم ملک دست خریدار هس. ایا میشود ملک رو پس بگیرم و قولنامه ابطال شود. ممنون

پاسخ ها :

سعید کرمی

سعید کرمی :

استان :

سلام وقت بخیر .در صورت دارا بودن حق فسخ یا شرایط انفساخ در مبایعه نامه میتوان اقدام مقتضی نمود