مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من یک منزل خریدم در بند اخر قرار داد نوشته شده در صورت عدم وصول چک ها قرارداد فسخ میشود من تمام موارد پرداختی رو سر وقت پرداخت کردم چک چهارصد میلیونی اخر رو قرار بوده پنجشنبه یکم بدم فروشنده اعتماد من رو جلب کرد که مشکلی نداره و شنبه پرداخت کن من ساعت 6.48 دقیقه صبح پول را واریز کردم و فروشنده ساعت 6‌.35 دقیقه صبح چک من را برگشت زده و به دادگاه شکایت کرده برای فسخ قرار داد و میخاد متنورو یکسال اواره دادگاها کنه چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما پول را پرداخته اید دعوای مطالبه وجه چک ان فرد رد میشود