مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل برگشت چک

در تاریخ 02/29 قطعه زمینی را بصورت غیر رسمی و توسط بنگاه املاک فروخته شده و درآن تاریخ مبلغی بیعانه اخذ شده و مابقی بهای معامله طی سه فقره چک در تاریخ‌های معین می‌باشد که اولین چک در سررسید (02/31 ) بعلت کسر موجودی و مخدوش بودن مندرجات گواهینامه عدم پرداخت صادر شده است و در شرایط ضمن عقد قید شده هرگاه خریدار در موعد مقرر در مبایعه نامه از پرداخت ثمن معامله خودداری کند و یا هر یک از چک های تسلیمی در موعد مقرر وصول نشود و عدم کار سازی منتسب به خریدار باشد فروشنده حق دارد معامله را فسخ کرده و در صورت تمایل معامله را به اشخاص دیگر انتقال دهد. آیا فروشنده طبق مفاد این قرارداد می تواند معامله را فسخ کند. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنیم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام باید متن قرارداد کامل مطالعه شود و در صورت حصول شرایط فروشنده می تواند معامله را فسخ نماید