مشاوره حقوقی رایگان - اجرای طرح هادی روستایی در شهرک مجاور روستا که مربوط به ارتش میباشد

شهرک ویلایی شهید صالحی در سرابله کرمانشاه میباشد. ودر سفر مقام معظم رهبری خانه های سازمانی به ساکنین آن تعلق گرفته. اکنون بنیاد مسکن میخواهد زمین های اضافه در شهرک را واگذار کند که این کار موجب تضییع حق ساکنین و شلوغ شدن شهرک بدون زیر ساخت میباشد. سوال بنده این است که ما اهالی شهرک میتوانیم از بنیاد مسکن شکایت کنیم و جلوی طرح را بگیریم
چنانچه امکان شکایت هست میخواهیم برای این موضوع وکیل گرفته و احقاق حق نماییم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله در صورت تضییع حقوق می توانید اقدام کنید.