مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام من با همسرم مشکل دارم که یکسال پیش به خاطر ضرب و شتم از ایشون شکایت کردم اما ترتیب اثری ندادن و فقط با گفتگو موضوع رو بدون حضور من تمام کردن .
شش ماه پیش تمام مهریه اجرت مثل و نفقه خود رو بخشیدم در ازاش سه دانگ از خانه مسکونی که توش میشینیم و وکالتی هست یعنی به اسم ایشونم نیس ایشونم وکالتی خریداری کردن به نامم زد الان من میتونم از چه طریقی این خونه رو بزارم برای فروش و اصلا این خونه به این صورت به نام من هست و چقدر طول میکشه که خونه به فروش برسه چون ایشون نه طلاق میده نه خونه رو میزاره برا فروش و من میتونم از این نظر که امنیت جانی ندارم براساس اون یکبار شکایتم و اثباتش ادعای عدم امنیت جانی کنم ؟؟و اگر نخواد طلاقم نده میتونه تا آخر عمر منو بلا تکلیف بزاره ؟؟

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام شما میتوانید مجددا لا وجود شرایط جدید شکایت کیفری ضرب و جرح یا ... بسته به موارد مطرح کنید و ماک را به همون سورت وکالتی که خریدید میتوانید بفروشید