مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آرایشگر بابت خدمات بد

سلام
من 29 اسفند99 موهامو هایلایت کردم که قرار بود روی زمینه موی طبیعی من انجام بشه (موهام رنگ نداشت و میخاستم طبیعی باشه) این کار توسط خانم آرایشگری انجام شد که مدعی بودند 15 سال سابقه کار دارند ولی نمیدونم مجوز دارن یا نه
من بهشون یه مدلی رو نشون دادم و درخواست داشتم که حتما همین خدمات رو میخام وگرنه منصرف میشم از انجام کار
ایشون تایید کردند که من همین کارو برات انجام میدم نتیجه زمین تا آسمون با مدل فرق میکرد و نهایتا رنگ زمینه موهای من بعضی جاها طبیعی بعضی جاها قهوه ای شده و لایت ها هم فنارنجی و زرد در طیف های مختلف و در کل کاری پر از ایراد و متفاوت از چیزی که من میخاستم من متاسفانه تو ایام عید تهران نبودم، هفته گذشته هم فرصت نکردم برم شکایت کنم
الان که اتحادیه ها بسته هست من چطور میتونم از این خانم بابت خدمات افتضاحش شکایت کنم؟ و اینکه اصلا میتونم یا نه ؟
ضمن اینکه هزینه رو خودشون به اشتباه کمتر از کارت بانکی من کشیدن و بعد درخواست مابقی هزینه رو کردن که من بهشون ندادم و گفتم اتحادیه شکایت میکنم و نتیجه اگر به نفع شما بود من جریمه دیرکرد پرداخت هم میدم بهتون ولی اگر نتیجه به نفع من باشه من رضایت نمیدم به این سادگی ها
اگر بخام کار افتضاح ایشون رو اصلاح کنم کلی آسیب به موهام میرنه و خیلی برام هزینه داره
ایشون اگر محکوم بشن ملزم به چرداخت جریمه هم هستن؟؟
ممنو میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر در نتیجه اعمال آرایشگر ( بی احتیاطی، بی مبالاتی یا عدم رعایت نظامات دولتی ) آسیب جسمی وارد شده باشد ، موضوع در صلاحیت محاکم است ،درغیراینصورت میتوانید از ایشان در اتحادیه آرایشگران شکایت کنید.
اگر تخلفی از ایشان احراز شود ،مرجع رسیدگی کننده به مطالبه خسارات وارده ،دادگاههای عمومی یا شورای حل اختلاف میباشد .
موفق باشید