مشاوره حقوقی رایگان - کشف مواد مخدر در خودرو

سلام. دیشب دو نفر از دوستانم را به خونه میرسوندم. گشت های بسیجی جلوی من رو گرفتند و 2 و نیم گرم تریاک برای دوست من بود که آن را زیر صندلی خودرو انداخت و آن را گرفتند. دوست من هم قبول کرد که تریاک مال خودش هست. الان خودرو من رو توقیف کردند. میشه لطف کنید و بگویید که من الان باید چی کار کنم؟ خودرو ام رو آزاد میکنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در پایان رسیدگی دادگاه و در زمان صدور حکم ، دادگاه حکم به آزادی خودرو ، می دهد