مشاوره حقوقی رایگان - راهنمايي در مورد اعتراض به قرار منع تعقيب

باسلام بنده در سال 96 هنگام فرار از دست مامورين گوشيم گم شد و بنده دستگىر شدم و مدت ٢سال حبس بودم که پس از ازادى سريال گوشي رو در همياب به عنوان مال سرقتى ثبت نمودم که نتيجه مثبت و بنده شکايتى از فرد ناشناس به جرم سرقت مطرح کردم و با کارتن گوشى و برگه مالکيت بنام خودم و نتيجه مثبت همياب به داديارى ارجاع شد که بدون احضار متهم پرونده و اخذ دفاعيات او اقدام به صدور قرار منع تعقيب نموده و اعلام داشتن که رديابى ملاک انجام عمل سرقت نيست بايد جهت استرداد گوشى شکايت حقوقى و از شورا اقدام کنم پس جرم سرقت در چه شرايطى انجام ميشه که ما اون زمان اونطوري بگىم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

وجود دلایل کافی مبنی بر سرقت و‌سو نیت متهم