مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

من سال 95 تصادف کردم
سال 97 حکم قطعی گرفتم
7 بار اجرای احکام اجراییه برای بیمه ... ( زیر نظر بنیاد مستضعفین ) فرستاد
حکم رو اجرا نکردن
درخواست توقیف حساب از قاضی اجرای احکام کردم ولی انجام نداد
گفت متهم اول کس دیگری است
و نامه به بیمه کل داد 3 بار
ولی بیمه کل هم پرداخت نکرد
گفت قاضی اجرا باید برداشت کنه
اگر قانون یا راهی هست که قاضی اجرا را مجبور به انجام کار میکند یا بیمه کل رو ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بله به حفاظت قوه یا ریاست کل دادگستری یا بازرسی شکایت کنید.قاضی باید از حساب بیمه برداشت کنه.
عدم اجرای دستور قضایی جرمه میتونید از رییس بیمه ای که دستور قضایی را اجرا نمیکند هم شکایت کیفری کنید به عنوان استنکاف از اجرای دستور قضایی. خود قاضی اجرا هم میتونه شکایت و اقدام کنه.
در نهایت اگه نتیجه نگرفتبد، به طرفیت بیمه و متهم به استناد حکم محکومیت متهم و سند بیمه، دادخواست مطالبه میدید.
تا اسم بیمه هم در حکم بیاد.
البته ممکنه قاضی صادر کننده حکم، درخواست کتبی شما رو برای اصلاح حکم و گنجوندن نام بیمه مربوطه در ، قبول کنه. تحت عنوان از قلم افتادگی.
اگرچه قانونا نیاز نیست.