مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من دختری 15ساله هستم با پدرم مشکل دارم البته اون باعث این شده که من و برادرام از دست اون کلافه شیم اون تقریبا هر هفته مارو با کمربند میزنه و فحش های خیلی رکیک میده حتی به منو مادرم و خانواده اش
در صورتی که مادرم حتی با نداشته هایمان می سازد و از اول ازدواج در خانه مادرشوهرش زندگی میکرد و پدرم حتی سالی 1000تومن برایمان خرج نمیکرد و حتی بیشتر وقت ها ما رو تهدید به کشتن میکنه حتی یبار با برادر 11سالم خیلی بد دعوا کرد که کارش به تشنج کشید و دست و پاهاش کج شد مادرم هم از ترس اینکه دادگاه مارو از اون بگیره و به پدرم بده جرعت به تقاضای طلاق نداره ایا من میتونم از پدرم شکایت کنم و مادرم هم طلاق بگیره؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
مادر میتواند برای طلاق اقدام کند دختر بالای 9 سال و پسر بعد از 15 سال از حضانت خارج و با هر یک از پدر یا مادر که ترجیح دهند زندگی میکنند حتی اگر فرزندان در سن حضانت باشند بجهت سوءرفتار پدر میتوان از او سلب حضانت کرد.

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

برای مادرتان در صورت حصول شرایطی امکان طلاق ایجاد میگردد اما شما دیگر تحت حضانت نبوده و در صورت جدایی والدین حق انتخاب با شماست که با کدامیک زندگی کنید