مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خواست خانم و عدم رضایت آقا

با عرض سلام و ادب

من(آقا) و همسرم 3سال است عقد کرده و 4ماه زیر یک سقف زندگی داشته.

بعد از اختلافات، همسرم زندگی را ترک و با دادخواست من دادگاه حکم الزام به تمکین داد و قطعی شد. همسرم هم دادخواست طلاق داده و در ازای طلاق تمام حقوقاتش را خواهد بخشید.

من به هیچ وجه خواهان طلاق نیستم و همسرم را دوست دارم. ضمنا بابت خانه، اثاث، شغل و... هیچ مشکلی ندارم.

الان که 2سال است ما دور از هم در شهرهای جدا زندگی میکنیم، وکیل همسرم گفته که به دلیل این 2سال قاضی ممکن است حکم به طلاق بدهد ولو من رضایت به طلاق نداشته باشم. آیا این گفته وکیل همسرم صحت دارد؟ (در شرایطی که دوری و جدایی این 2 سال بخواست همسرم و با تمکین نکردن ایشان است)

و مثلا این جدا زندگی کردن به چند سال باید برسد تا قاضی علیرغم مخالفت من با طلاق، حکم به طلاق بدهد؟

متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

ترک زندگی خانوادگی در مدتی می تواند از مصادیق عسر و حرج زوجه و درخواست طلاق وی باشد

یک وکیل :

استان :

ضمنا درصورتی که مدارکی دال بر ترک زندگی خانوادگی دارید می توانید در دادگاه دفاع مناسبی کنید و بهترین ان ارسال یک اظهارنامه است و برای متن اظهارنامه با بنده تماس بگیرید.

پرسشگر :

سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید.

من همه مراحل فرستادن واسطه و اظهارنامه رو قبل از دادخواست الزام بتمکین انجام دادم، و بعد از چند جلسه نهایتا دادگاه خانمم رو ملزم به تمکین کرد (البته من هنوز مامور برای اجرای حکم به خانه همسرم نبردم...)

آیا با اعلام کراهت(ولو بدون دلیل) و 2 سال زندگی جدا(که نتیجه عدم تمکین خودش هست) و بذل تمام حقوقاتش، میتونه طلاق خلع بگیره؟ (درصورتی که من به هیچ وجه حتی با دادن چند برابر مهریه به من هم راضی بطلاق نیستم)

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

به دلیل وجود حکم قطعی الزام به تمکین ترک زندگی توسط زوجه از مصادیق عسر و حرج محسوب نمی گردد.