مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوج

با سلام زوجه هستم، بعد از 10 سال زندگی مشترک کارمون به جدایی داره میکشه،
بنده طلاهایی داشتم حدود 100 گرم که بیشتر آنها برای دوران مجردیم بود، مابقی هم کادوی سر عقد بود (البته خانواده خودم هدیه کردن سر عقد)، همه ی آنها را در چند مرحله بفروش رساندم یکبار برای خرید خودرو، یکبار برای خرید موتور سیکلت، یکبارم برای رهن منزل، چون وضع مالی همسرم خوب نبود، کمکش میکردم، الان که کارمون به جدایی کشیده میتونم طلاهامو پس بگیرم؟
فاکتور ندارم، چون با فاکتور بردیم فروختیم، فقط از فامیل های درجه دو یک استشهادیه جمع کردم بردم دادخواست دادم برگشت خورده گفتن متن دادخواست اشتباهه، گفتن یه متن درست باید بنویسی، در ضمن دو ماه پیش همسرم منو بیرون کرد یه مقدار از طلاهایی که نفروخته بودیم در منزل مشترکمان جا موند، الانه اونم نمیده بهم و حتی وسایل شخصیمم نمیده بهم، منم برای نفقه و مهریه اقدام کردم.

پاسخ ها :

استرداد طلا از زوج استرداد طلا