مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک بابت مهریه

با سلام. همسرم از بابت مهریه یک ماشین سواری که به نام خودم هست و سهم الارث خانه ای که در آن ساکن هستیم و به نام پدر مرحومم هست را از طریق اداره ثبت توقیف کرده است. این خانه تنها محل سکونت من و خواهر، برادر و مادرم هست. چی کار باید بکنم سهم خانه از توقیف آزاد بشود؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مدارک مالکیت سایر ورثه را ارائه دهید. در ضمن نسبت به سهم خودتان ادعای مستثنیات دین کنید.