مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در شکایت

سلام.خدا قوت.ممنون که لطف میکنید و جواب میدهید.
برادرم در سال 1383یک قطعه زمین مسکونی به صورت قولنامه عادی فروخت و بعد از 6 ماه خریدار مدعی شد که در زمین ساخت و ساز شده و متصرف ادعا می‌کند که ملک متعلق به او هست. خریدار از برادرم شکایت کرد و خواستار فسخ قولنامه و استرداد ثمن معامله شد. نهایتا در سال 1387 آخرین رای که ابلاغ شد این بود که خواهان باید همزمان از شخص متصرف و خوانده شکایت کند. خواهان بعد از رای ابلاغی پیگیر شکایت نشد و از متصرف شکایت نکرد. بعد 12 سال و در تیرماه 1399 برادرم (فروشنده زمین) فوت کردند. خریدار وقتی متوجه شد برادرم فوت کرده از ورثه شکایت کرده و خواستار فسخ قولنامه و استرداد ثمن معامله شده است. الان 12 سال از آخرین رای ابلاغی که مربوط به سال 87 بود میگذرد. آیا این شکایت جدید علیه ورثه مشمول مرور زمان می شود؟
میتوانیم ادعا کنیم که به دلیل مرور زمان چنین شکایتی قابل قبول نیست؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود مرور زمان شامل موارد حقوقی نمی شود ولی اینکه پس از این مدت میخواهد فسخ کند علت آن باید بررسی شود و توصیه میکنم به صورت حضوری با همکاران وکیل مشورت کنید