مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با عرض سلام و وقت بخیر
من 3 ساله ازدواج کردم، حدود 4ماه پیش متوجه شدم همسرم با دختری دوست شده، بعد از صحبت با ایشون، متوجه شدم یکبار با هم ارتباط داشتن. در جریان ارتباطشون، دختر نمیدونه که همسر من ازدواج کرده و دارای فرزند هست، از طرفی مقداری طلا از سمت دختر و پول از سمت شوهر بنده در این میان رد و بدل شده ... چند روزه که شوهرم با اون دختر قطع رابطه کرده ... اون دختر و خانوادشون با همسرم تماس گرفتن و اصل طلاها رو میخوان، در صورتیکه دختر میدونسته طلاها فروخته شده... سوال بنده اینه که اگر خانواده اون دختر شکایت کنن چه مجازاتی برای همسرم در نظر گرفته میشه و اینکه آیا من میتونم از اون دختر به خاطر اینکه وارد زندگی من شده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
میتوانید به اتهام روابط نامشروع شکایت کنید البته دراینصورت مجازات روابط نامشروع برای هردو است .
موفق باشید