مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن برای زمین روستایی

با سلام. یک تعدادی اموال بدون سند در روستا هست که همه با سند دست نویس هست. چون در روستا هست یک سری خواهر و برادر سر آن اختلاف داشتند. در حل اختلاف اون ها رو تقسیم کردند و یکی از زمین ها رو گفتند زیر نظر برادر بزرگتر قیمت گذاری و تقسیم بشود. چند وقت بعد برادر بزرگتر اون رو زیر نظر دو تا شاهد تقسیم و امضا کرد. الان برای سند گرفتن اون زمین باز نیاز به امضای بقیه ام هست؟ خود برادر بزرگتر وقتی یک بار امضا و تقسیم کرده میتونه بگوید اون رو قبول ندارم و نیاز به امضای دوباره هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امضا همه وراث لازم است. مگر یکی از وراث ، از سایر وراث ، وکالت داشته باشد تا پیگیر امور باشد
خیر نمی تواند به شرطی که تقسیم نامه به امضا همه وراث رسیده باشد و شما می توانید با ارائه آن تقسیم نامه