مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ایجاد شده آپارتمان

سلام. بنده در دی ماه 98 یک واحد آپارتمان خریدم که مستاجر زندگی میکرد و در زمانی که خریدم از قرارداد این مستاجر (یک سال و نیم) مانده بود.
این واحد رو به نما هست در طبقه4

قبل خرید قطعی ، رفتم منزل رو دیدم و متوجه شدم که در قسمت ضلع جنوبی خونه، قسمت بالای دیوار که اسپیلت را نصب کرده بودن مقداری از اطراف اسپیلت خیس هست و کمی کاغذ دیواری و گچِ اطرافش را خراب کرده. از مستاجر پرسیدم علت این خیس شدن و رطوبت و خرابی چیست؟ جواب داد هفته قبل باران شدیدی که اومد اینطور شده!.

(چون در این ضلع خونه دو تا پنجره هم وجود داره و از پایین این اسپیلت در این ضلع خونه ، سر تا سر با یک پرده بزرگ پوشیده شده بود که ما در زمان دیدن خونه اصلا پشت پرده رو ندیدیم که در چه وضعی هست سالم هست یا خیر )
مستاجر هم چیزی نگفت
البته یادم هست که رطوبت فقط در همان قسمتِ بالایِ کتیبه پرده بود

بعدش رفتیم و با مالک قرارداد خرید را در بنگاه مشاور املاک‌ نوشتیم و کار خرید تمام شد.
ماه بعد بنده با مستاجر تماس گرفتم برای عنوان کردن دو موضوع:
1 اینکه گفتم آقای فلانی لازمه که ما با هم قرارداد جدیدی بین خودمون برای باقیمانده مدتی که قراره سکونت داشته باشید بنویسیم اما ایشون گفتن باشه برای تیرماه 1399 چون اون تاریخ سررسیدسالانه قرارداد من هست.بنده قبول کردم (در اول تیرماه 99 رفتم خونشون و یک شاهد با خودم بردم و به صورت دستی قراردادی نوشتیم. البته اشاره ای به اون قسمت رطوبت زده نکردیم )

2 اینکه بهش گفتم آقای فلانی من میخوام بیام اون قسمت رطوبت زده را درست کنم و... ایشون جواب داد که من اجازه ورود به خونه رو برای تعمیرات نمیدم و ... منم بعد یکی دوبار تماس گرفتن دیگه اصرار نکردم
و من با خودم گفتم ان شاالله دیگه بارندگی شدیدی نداشته باشیم و بعدا که خودم رفتم برای سکونت درست میکنم!

الان که در تاریخ اردیبهشت 1400هستیم ایشان قراره تخلیه کنه
دیشب که رفتم خونه رو بررسی کنم دیدم که پرده رو باز کرده بودن و مشاهده کردم که اون ضلع خونه کلا بر اثر رطوبت خراب شده(کاغذ دیواری خراب شده و حتی گچِ دیوار زرد و خراب شده و رطوبت به دوتا ستون کچی که دو طرف وجود داره هم رسیده)

هیچی نگفتم و اومدم بیرون!

الان از شما بزرگواران درخواست راهنمایی دارم که بنده باید چه کنم و چطور این موضوع خسارت رو به ایشون بگم؟
10میلیون نزد بنده پول رهن داره!

ببخشید طولانی شد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به ایشون ربطی نداره از قبل بوده و سما هم موقع خرید دیدید که رطوبت داره تعمیرات بر عهده مالک است در ضمن به نظر نمیرسد خرج کلی و گزافی داشته باشد