مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه به استناد فیش واریزی

با سلام و عرض خسته نباشید.
پارسال شخص A یک خودرو ثبت نام‌ میکند و تمام وجه واریزی رو از شخص B به عنوان قرض میگیرد.
حالا شخص A خودرو رو تحویل گرفته و به شخص B فروخته و وجه آن رو‌ هم دریافت کرده است
الان شخص B میتواند به استناد فیش های واریزی به نام شخص A مطالبه وجه واریزی اولیه رو کند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که شما رسید پرداخت و یا معاوضه نداشته باشید ممکن است البته شما شاهد ببرید