مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتتون بخیر باشه بنده سال 96 طلاق گرفتم و مهریه خود را از طریق ثبت اسناد به اجرا گذاشتم که یک چهارم حقوق آن آقا به من رسید امسال تو برج شهریور ایشان بازنشسته شدن چون برای ایشان پاداش پایان خدمت میرسه خانم ایشون مهریه خودش را گذاشتن اجرا بعدا من از ثبت اسناد پرونده را بردم دادگاه و از طریق دادگاه مهریه خودم رو دوباره گذاشتم اجرا 1_آیا خانم ایشون میتوانند پاداش پایان خدمت را توقیف کنند در صورتی که من از سال 96 پرونده دارم 2_آیا میتواند این آقا کاری کند که من نتوانم پاداش را بگیرم آیا فرار از دیون میتواند با تشکر در ثانی مهریه بنده 2 میلیارد هست. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

در رابطه با سوال اول بله پاداش پایان خدمت هم دارایی زوج بوده و قابل توقیف است و هر کدام زودتر توقیف کند حقوق ایشان مقدم خواهد بود