مشاوره حقوقی رایگان - اموال پدرم و پدر بزرگم

با سلام خدمت شما
بنده به چند ماهی هست که متوجه شدم از جانب پدر بزرگم تو دربند سر جزو وراث هستم 2تا سهم میبرم و سه تا عمه دارم عمه های من دارن منو گول میزنن و هیچ اطلاعاتی در مورد زمینها ندارم هرچی هم میپرسم به من نمیگن کجاست و میگن ما هم خبر نداریم حالا وکیل گرفتیم اون دنبالشه قبلشم منو بردن دفتر وکیل از من به قرارداد جعاله گرفتن و خودشانم امضا کردن ولی عمه وسطی من به دلیل اختلاف حضور نداشت به من گفتن کارها انجام شد خودمان سهمشو میدیم بعدم وکیل یه برگه گذاشت جلوی من که تو سه نسخه بود تمام برگه ها مثل هم بود اما رنگهاش فرق میکرد قرمز سبز و زرد فکر کنم بود که بالاش نوشته بود وکالت دادگستری پایین چند خط نوشته بود بعدش نوشته بود حدود اختیارات وکیل که زیرش یه کادر مستطیل شکل بود داخلش خالی بود زیرشم امضا و اثر انگشت گرفتن از من کپی کارت ملی هوشمند و شناسنامه منو هم گرفتن که من گفتم یه نسخه از این تمام برگه کپی کن همین الان بده به من وکیل گفت باشه اما قبلش باید بدم منشی برگه 3تای بود که عرض کردم داخلش تایپ کنه اختیارات وکیل رو منم قبول کردم و رفتم جوی درب که سیگار بکشم دیدم عمه هام و شوهر عمه آمدن و عادی بدونه حرف زدن مارو سوار ماشین کردن و گفتم کاری پیش آمد افتاد به فردا دیگه ح. رو می‌فرستیم برگه را بگیره برات کپی میگیریم می‌دیم عمه جان خیالت راحت باشه تو تنها یادگار داداشه ما هستی از خون ما هستی که دیگه هم اگه شما برگه دیدی منم دیدم اینها 25سال اصلا یک بارم نگفتن حالت خوبه حتی مادربابام فوت شدن به من خبر ندادن یواشکی خاکش کردن خونه را فروختن تقسیم به 3کردن متوجه شده بودن مادر بزرگم توی یه وصیت نامه که دستی تنظیم شده بود توسط یکی از همسایه های مادر بزرگم درحضور من و اون گفته بود چون ک. تنها یادگاره پسرمه بعد فوت من یه سهمی از این خونه ببره که بعد 6ماه فوت مادر بزرگم متوجه شدم رفتم اونجا و به کسی که وصیت نامه را نوشته بود گفتم وصیت نامه را بده انکار کرد و چرتو پرت گفت و منم آمدم خیلی سال بعدم خبری نداشتم از اینا که پارسال آمدن سراغ من به بارم گفتم به مادرم بهشون بگه کپی برگه هارو شما زحمت نکشید خودم میرم دفتر وکیل میگیرم که گفته بودن نه نه نه نمی‌خواد ما به ح. میگیم براش بیاره دوباره چند روز بعدم گفتن عمه جان باید بیای یه روز بریم محضر هم اونجا وکالت بدی گفتم باشه خبر بدین میام بعد اون خبری نشد تا چند وقت بعد خودم گفتم خبری نیست در جواب به من گفتن که عمه جان گفتیم ناراحت میشی نگفتیم بهت ح. شریکش تمام پول شو برده بود چندتا چکم داشته اونارو گذاشته اجرا ح. متواریه ما داریم خونه را میفروشیم بدهی ح. بدیم دوباره بعدش گفتن با اون وکیله بهم بدیم دنباله یه وکیله دیگه هستیم دوباره بعدش گفتن خونه کناری ما میخواست اجاره بده ما ازش اجاره کردیم دیگه نرفتیم پردیس و اصلان هم بخاطر کرونا نمیشه رفت و آمد کنیم اونا میگن حالا دوباره چند روزه زنگ میزنن میگن بیا بریم محضر به ح. وکالت بده اون بره دنباله کارها ببینه زمین هامون کجاست موندم چه خاکی سرم کنم اینا دارن منو دور میزنن همش میترسم اون برگه 3تای رنگیه نکنه از من اختیارات تام گرفتن برای فروش انتقال هرچی یا اختیار همه چیز را دادم به اونا خودم خبر ندارم لطفاً بهم بگین چیکار کنم من ساکن جنوب شهرم 33ساله داریم به سختی زندگی میکنیم لطفاً اگه راهی دارم بهم کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

آن سه برگه وکالت به وکیل دادگستری بوده و وکیل نیز صرفا درخصوص امور دادگستری اختیار دارد و با آن وکالت نمیتواند مالی را انتقال دهد