مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی

با سلام. سال 90 خودرویی خریدم که با سهل انگاری نمایشگاه بدون سند قطعی تعویض پلاک انجام شد. بعد از سالها فردی که آخرین سند به نام اوست برای تنظیم سند حاضر نمی شد. ماشین بعد از ایشان که آخرین سند قطعی را دارند تا بنده سه بار تعویض پلاک شده است بدون سند قطعی. حالا که طرح شکایت کرده ام تماس گرفته اند که قبل از دادگاه برای تنظیم سند حاضرند اقدام کنند. آیا الان که یک بار انتقال سند مثلا x ریال است بایستی آن سه بار تعویض پلاک را یعتی سه برابر x را برای تنظیم سند به دفترخانه پرداخت کرد یا فقط یک بار؟ ظاهرا مشکل مالی دارند و احتمالا توان پرداخت ندارند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون 3 مرتبه تعویض پلاک انجام شده ولی انتقال مالکیت در دفتر اسناد رسمی صورت نگرفته شما باید هزینه دفترخانه را 3 برابر ، پرداخت نمایید