مشاوره حقوقی رایگان - شکایت عدم تعویض پلاک در شهر دیگر

با سلام. بنده چند ماه گذشته یک عدد پژو در بروجرد به شخصی فروختم و ایشان تعویض پلاک نرفت و خودرو را به شخص دیگری فروخته است. در حال حاضر اصفهان هستم. آیا میتوانم در اصفهان شکایت کنم یا بایستی حتما به بروجرد بروم و روال کار چطور هست؟ چند روز طول میکشد؟ آیا بروجرد بروم درخواست شکایت کنم بهتر هست یا اصفهان؟ لطفا بهترین راه حل رو بفرمایید. ممنون بابت همکاری شما عزیزان.

پاسخ ها :

سید احمد بنی جمالی

جناب آقای سید احمد بنی جمالی :

سلام وقت بخیر
دادگاه صالح دادگاه بروجرد خواهد بود. اما در اصفهان میشه دادخواست داد و برای جلسه رسیدگی باید برید بروجرد.