مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی

سلام. مدت 35 سال است که زندگی مشترک داشتم. همسر من اخلاق بسیار تندی دارد و هر بار سرکوچک ترین مسائل به طرز وحشیانه ای من و فرزندانم را با کابل و کمربند مورد آزار و اذیت قرار میداد و یا از منزل بیرون میکرد و هر بار با وساطت اقوام و بزرگترها و تعهد که از من میگرفت به زندگی برمیگشتم. نزدیک دو سال است که رفتار ها بدتر شده است و در ماه رمضان من و دو دخترم را به قصد کشتن به بیابان برد و با اسلحه دو تیر هوایی زد و تیر سوم در اسلحه گیر کرد و نتوانست جان ما را بگیرد و با مشت و لگد ما را زد. در همان حین گشت اداره برق برای دکل های برقی در آن بیابان آمدند و با اصرارهای دخترم متوجه ما شدند و همسرم ترسید و ما را سوار ماشین کرد و به خانه برد. کتک زدن ها ادامه داشت تا این که من را بیرون کرد و از فرزندانم امضا و انگشت گرفت که مادرتان را زنده آتش میزنم. به منزل همسایه پناه بردم و به 110 تماس گرفتم واقعیت را گفته و بعد هم مراحل پزشکی قانونی. روی گردن من جای انگشتان او که داشت خفه ام میکرد بود و کوفتگی شدید قفسه سینه که با لگد کوبیده بود. در نهایت سوال من این است که من به جز دو فرزند دخترم شاهدی ندارم. با داشتن نامه پزشکی قانونی و اظهارات دخترانم که 18 و 34 ساله می باشند ممکن است رای به نفع ما صادر شود؟ دیگر قادر به ادامه زندگی نیستیم به دلیل نداشتن امنیت جانی. من و دخترانم فعلا در منزل یکی از اقوام در شهر دیگر سکونت داریم.
اگر بگویم امنیت جانی ندارم و نمیتوانم به زندگی ادامه بدهم مهریه به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شهادت دخترانت قبول است ، مهریه ات را میتونی طلب کنی ، نفقه خودت و دخترانت هم نفقه خودشان را طلب کنند. دادخواست حجر شوهر را که جنون دارد میتوانید بدهید، بعد که به شلاق یا دیه محکومش کردی میتوانید دادخواست طلاق هم بدهید. باز هم سوالی بود من تلفنی در خدمتم. شما شایسته کمک هستید ومیتوانی به بهزیستی هم مراجعه کنید تا کمکتون کنند هر سه تا باهم.