مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فسخ قرارداد اجاره

با سلام و خسته نباشید.

در قرارداد اجاره من ذکر شده که درصورت عدم پرداخت اجاره حق فسخ و تخلیه رو از مراجع ذیصلاح می تونم درخواست کنم.
با توجه به اینکه مستاجر بنده علی رغم ارسال اظهارنامه نسبت به پرداخت اجاره ها اقدام نکرده است، آیا می توانم ابتدا دادخواست فسخ و تخلیه بدهم و سپس در جلسه اول دادرسی بابت اجور معوقه لایحه افزایش خواسته بدهم؟

یا لزوماً باید فسخ و تخلیه و اجور معوقه را همزمان دادخواست بدم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید با هم بدهید