مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

سلام. از منزل اینجانب در دوم اسفندماه 1399 طلاهای خانومم، دویست تومان پول نقد با یک تلسکوپ و یک چراغ قوه سرقت و دزدی شده است. پلیس آگاهی به منزل آمده انگشت نگاری کرده است اما اثر انگشت محو شده است. اینجانب شغل مغازه خدمات کامپیوتری دارم دو سه روز قبل سرقت دزدی از منزل پسر همسایه ما همراه با دوست خود که تا حالا او را ندیده بودم گفت اگر وقت ندارید کیس کامپیوتر میدهم رفیق به شهر ببرد. پسری که همراه پسر همسایه ما بوده تا حالا ندیدم و بعد پانزده دقیقه دیگر همراه دوست دیگری که همسایه ما هست برای دادن کیس کامپیوتر به منزل ما آمد و تحویل داد و ظهر روز بعد کیس تحویل دادم. بعد از ظهر دوم اسفند ساعت پنج تا هشت و نیم شب مغازه بودم خانومم ساعت شش منزل ترک کرد و به منزل خواهر خانومم رفته بوده در کوچه کسی تردد نمیکرد و فقط دو نفر در ساعت شش از کنار مغازه عبوری رد شدند. آن ها را ندیدم از تشخیص صدا فهمیدم پسر همسایه ما هست. دوربین مداربسته هم نزدیکی مغازه اینجانب هست فقط محدوده اطراف فیلمبرداری ضبط میکند و حجم فلش دو گیگ بوده پلیس آگاهی به علت حجم کم ظرفیت ضبط دوربین و فایل فیلم هفته ای یک بار حذف میشد برای بازبینی مراجعه نکرد. خانومم ساعت شش دوم اسفند جلوی منزل خواهر خانومم دو زن و شوهر از فامیل خانومم هستند دیده از منزل خارج شده و دزدی خونه ما به شوهر زن فامیل خانومم شک دارد دزدی کار همین شخص است و چون یک بار قبلا یکی hender موتور سیکلت یکی از فامیل باز و سرقت کرده است. یکی از فامیل خانومم دیده است. پلیس آگاهی طی پیگیری ها گفته باید مدرک برای ثابت شدن دزدی باشد اما مدرکی نداریم و اطراف منزل ما خلوت بوده است و کسی نبوده شاهد حضور ورود دزد به منزل ما باشد. فامیل خانومم یک زن و شوهر هستن که خانم ایشون با خواهر خانم شخص مورد نظر ( دزد) فامیل ما می باشند. گفته شده برای اظهار شهادت نمیخواهد به پلیس آگاهی مراجعه کنی و مشکل اصلی این جا هست که ایشون برای شهادت نمیتوانند مراجعه کنند و ما به دنبال یک وکیل برای مشاوره به صورت رایگان هستیم. لطفا از وکیل های سراسر کشور این پیام میخوانند کمکی به اینجانب اقدام کنید تا بتوانیم دزد سرقت از منزل پیدا شود.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بدون دلیل و مدرک و یا شهادت شهود نمیشود انتظار ثابت شدن اتهامی را داشت در تعریف موضوع ابهاماتی وجود دارد که باید به دقت بررسی شود اگه تنها راه اثبات شهادت دادن شاهد باشد میتوان آنها را احضار کرد