مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک

سلام ، شخصی 3000 متر مربع ملک بنده را تصرف عدوانی کرد ، بنده شکایت کردم نامبرده بازداشت شد، ولی با میانجیگری کارشناس و اهل محل طبق توافقنامه 3000 متر را واگذار کردم ولی تا باحال نتوانستم وجه آن را دریافت نمایم ، اکنون به عنوان مطالبه وجه اقامه دعوای حقوقی کردم ،
یک جلسه دادگاه در شورای حل اختلاف برگزار شده و برای 00/9/22 وقت رسیدگی دارم ، به چه ماده قانونی باید استناد کنم ؟!

پاسخ ها :

عدم پرداخت ثمن ملک واگذاری ملک ملک