مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام خسته نباشید
آیا برای تمدید اجاره نامه مسکونی تنها پشت نویس کردن قرارداد قبلی و ذکر شرایط جدید و امضا توسط دو شاهد و مالک و مستاجر کافی است یا حتما بایستی در بنگاه ملکی قرارداد جدید بسته شود ؟

پاسخ ها :

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

سلام خیر نیازی به تمدید در مشاور املاک نیست و شما می تونید در پست قرار داد قبلی تمدید کنید فقط حتما شرایط لازم برای استفاده از دستور تخلیه را ذکر کنید یا اگر قرارداد اولیه داشته بود بنویسید شرایط قرار داد قبلی پا برجاست