مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک و الزام به تنظیم سند موتورسیکلت

درود

با آرزوی خوشی و خوبی برای شما بزرگواران

موتورسیکلت مدل 89 پلاک ملی با برگه‌ ی فروش و سند انتظامی (برگ سبز) و کارت موتور را بدون قولنامه از بندرعباس خریدم. اکنون ساکن شیراز هستم و دسترسی به فروشنده ندارم و تنها آدرس و کد پستی از فروشنده دارم ولی فروشنده مستاجر بوده است. آیا می‌توانم دادخواست الزام به تنظیم سند در شیراز مطرح کنم؟

سپاس

پاسخ ها :

فک پلاک موتور سیکلت الزام به تنظیم سند موتور سیکلت موتور سیکلت