مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گرفتن ملک توسط زوج که در زمان زوجیت به نام زوجه انتقال قطعی داده اند

با سلام و خسته نباشید
هنگام ازدواج زوجه با فریب و اظهار اینکه نامزدی به هم خورده داشتند با زوج ازدواج کردند که بعدا با مدارک مشخص شد که سه سال در ازدواج شخص دیگری بوده اند با این حال در زمان وقوع عقد 200 میلیون تومان بعنوان مهریه در جا وصول کرده اند از زوج بعد از گذشت چند سال دارای فرزند مشترک شدند و زوج آپارتمانی را که تمام ثمن معامله را پرداخت کردند و مبایعه نامه به نام ایشان بوده ولی ذیل مبایعه نامه نوشته شده که به نام همسرشان سند رسمی تنظیم خواهد شد خریداری نمودند.
بعد از گذشت مدتی با خیانت زوجه و ارتباط نامشروعی که برقرار کرده بودند با مردی متاهل از هم جدا شدند، الان آیا آقا میتونن که اقدام کنن برای بازپس گرفتن آپارتمان با توجه به اینکه ثمن معامله را خودشون پرداخت کردند و با توجه به پرداخت مهریه در زمان عقد هیچ بدهی هم به خانم نداشتن ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس

پاسخ ها :

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام بله امکانش هست ولی حتما به وکیل مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
احتمال دارد البته بستگی به متن الفاظ قرارداد بیع و شروط حین طلاق و .. دارد
برای مشاوره تماس بگیرید