مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی بعد از واریز پول به بانک

سلام من یه چک برای برج 2 داشتم که برج هشت برگشت خورده به مبلغ 200 میلیون 3 روز بعد از برگشت چک پول را به بانک واریز کردم و رفع سو کردم حالا بعد از حدودا یکسال کسی که چک دستش بوده برای من حکم جلب گرفته با اینکه من پول را قبل از شکایت سه روز بعد از برگشت چک به بانک داده بودم و پیش قاضی هم رفته بودم و قاضی گفته بود اگر به بانک ریختید بذارید بره اجرای احکام خودشون برمیدارند ولی الان بدون اینکه برای من پیامی بیاد از طرف ثنا حکم جلب گرفته شده و به آدرس قبلی من رفتن و ابروریزی انجام دادند لازم به توضیحه چک دو امضا بوده و شریک من الان ایران نیست و رییس بانک هم بالای پنج بار به طرف زنم زده بوده که بیاد پولش را از بانک بگیره من چه کاری باید الان انجام بدم
در ضمن با توجه به اینکه قبل از اینکه شکایت بشه و در مدت ده روزه پول را به بانک پرداخت کرده بودم حکم زندان و تاخیر چجوربه

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

احتمالا برای شما اجرائیه مستقیم طبق قانون جدید صادر شده و رفته رو چک کد رهگیری گرفته بهتر است با مشاوره تلفنی پاسخ سوالتان را دقیق تر بگیرید