مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ محاسبه و پرداخت مستمری بازنشستگی

با سلام
من در 99/9/30 با پر شدن سال سابقه بیمه ایم، از کارفرما درخواست بازنشستگی کردم و آنها در آن تاریخ در برگه پرداخت ماهانه بیمه برایم ترک کار رد کردند. من به دلیل ابتلا به کرونا نتوانستم درخواست بازنشستگی ام را تا تاریخ 99/12/5 به بیمه تسلیم کنم. در تاریخ 1400/4/12 وقتی که پس اتمام بررسی های صحت سوابقم و ارسال پرونده ام برای شروع مستمری بازنشستگی به شعبه مربوطه مراجعه نمودم، متوجه شدم که بازنشستگی مرا از تاریخ 99/12/5 منظور کرده اند و نه از تاریخی که کارفرما ترک کار مرا اعلام کرده است (99/9/30).
ممکن لطف بفرمایید و قوانین مربوطه در خصوص زمان پرداخت مستمری (ترک کار اعلام شده یا درخواست متقاضی) را بفرمایید؟ آیا لازم است که من در این مورد اعتراضی را ثبت کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

تاریخ محاسبه مستمری بازنشستگی پرداخت مستمری بازنشستگی مستمری بازنشستگی حقوق بازنشستگی