مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

سلام
من بابت 500 هزار تومان که مدرک نداشتم محکوم شدم تجدید نظر خواهی دادم اما رد شد.
میخاستم بدونم از این به چه مراحلی دارد تا بخواهد حکم به اجرا در بیاد چقدر زمان میبره.
چند وقت میتونم وقت کشی کنم.
ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
باید درخواست صدور اجراییه و تشکیل پرونده اجرایی توسط طرف مقابل شما صورت بگیرد و ابلاغ اجراییه به شما انجام شود و شما میتوانید دادخواست اعسار نسبت به محکوم به تقدیم کنید