مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اثبات عسر و حرج زوجه به استناد 6 ماه متوالی

سلام. برای اثبات عسر وحرج به دلیل ترک زوج از منزل و همچنین شکایت کیفری نفقه، باید صبر کرد تا مدت زمان 6 ماه متوالی طی شود و بعد به این دلیل شکایت کرد؟ اگر دقیقا بعد 6 ماه مبلغی یا هر واریزی توسط زوج به عنوان نفقه پرداخت شود شکایت نفقه از حالت کیفری خارج می شود؟متشکرم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا اگر زوج در فاصله شکایت تا صدور رای نفقه ایی پرداخت نمایید مانع از رسیدکی دادکاه کیفری به تحقق جرم ترک انفاق نیست
ثانیا ترک نفقه کیفری مشمول شروط ضمن عقد برای استفاده از طلاق مبنی بر اینکه 6 ماه از ترک انفاق بگذرد تا بتوانید موصوع طلاق را مطرح نماییدنخواهد شد
توصیه میشور از طریق وکیل ومشورت حقوقی موضوع را پیگیری نمایید