مشاوره حقوقی رایگان - تقسيم ارث

25سال قبل خونه پدری ما طرح قرار گرفت. مجبور شدیم به برادربزرگمان وکالت بلاعزل بدیم تا تو زمین پدریمان خونه بسازه دوتا از خواهرهام تو سن قانونی نبودن. بعدا متوجه شدیم اونجارو به اسم خودش کرده. یک ساله برادرم فوت کرده ودست ورثش افتاده آیا می توانیم سهم ارث خود را به صورت قانونی از ورثه بگیریم.

پاسخ ها :

ذبیح اله ذوالفقاری

جناب آقای ذبیح اله ذوالفقاری :

بله قطعا ،دعوی کیفری بدلیل فوت منتفی است ولیکن دعوای حقوقی میتوانید مطرح نمایید

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

اگر وکالت بلا عزل به برادر (متوفی) فقط برای ساخت و ساز و انجام کارهای اداری ساختمان باشد ، بله