مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ایاب ذهاب سرباز

سلام. بنده امریه قرارگاه خاتم سپاه هستم. فاصله محل خدمت من تا شهرمان 70 کیلومتر است و به من هزینه ایاب ذهاب تعلق میگیرد ولی برای من واریز نمیشود.
از محل خدمت پیگیر شدم گفت چون سرویس به شهر خودتان را فراهم کردیم همراه با پرسنل آن جا به شهر برمیگردید و هزینه ای برای شما در نظر گرفته نمیشود در صورتی ک سرویس از خانه ما 5 کیلومتر فاصله دارد که موقع برگشت ماشینی برای رسیدن به سرویس را ندارم.
آیا هزینه ایاب ذهاب به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

هزینه ایاب ذهاب سرباز هزینه ایاب و ذهاب سربازی